Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
16.000 Ft
Az akció időtartama:
2024. 02. 12. - 2100. 01. 01.
Menny.:db

Biblia neked – Interaktív kiadás fiataloknak – Harmat Kiadó

Ár:
16.000 Ft
Az akció időtartama:
2024. 02. 12. - 2100. 01. 01.
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Harmat Kiadó
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

Az Év Könyve lett 2021-ben! Ezt a Bibliát választottál a legtöbben! Ismerje meg Ön is! Egy teljesen új Biblia! Interaktív kiadás fiataloknak! 

Ha kinyitod ezt a vadi új Bibliát, az első pillantásra nagyon hasonlít az Inspirációs Bibliára. Már a mérete miatt is, és főleg, hogy a lapok szélén - mindkét oldalon - szintén óriási hely van jegyzetelni, rajzolgatni, kitölteni, megoldani feladatokat...stb. Az alkotók most aztán igazán elkövettek mindent, hogy ne legyen unalmas a bibliaolvasás! Már az első 21(!) oldal csak arról szól, hogyan használd ezt a Bibliát... olyan, mint amikor veszel egy vadi új, modern autót, adnak hozzá egy 678 oldalas kézikönyvet. Mit, és hol találsz meg a kocsiban, hogyan használd télen, hogyan használd nyáron...Higgyék el, hosszú lenne itt és most felsorolni, hogy mit talál ebben az új Bibliában, egy igazi élmény kézbe venni! 

Ez a könyv neked szól függetlenül attól, hogy forgattad-e eddig a Bibliát, vagy éppen milyen közel érzed magad Istenhez. Ha csak most ismerkedsz Isten szavával, akkor a hozzá fűzött magyarázatok és útmutatások biztos támpontként szolgálhatnak a sokszor nehéznek tűnő út során, és segíthetnek abban, hogy a gyakorlatba is átültesd az olvasottakat.  Akkor is érdemes kézbe venned, ha a Biblia rendszeres olvasója vagy, hiszen sok új szempontot és információt találhatsz, amelyekre eddig talán nem is gondoltál, tovább mélyítve az Istennel való kapcsolatodat. 

Biblia neked fiatalok közreműködésével jött létre, és rengeteg izgalmas dolgot tartalmaz: 

- 30 bibliai témát feldolgozó videólinket;
- több száz interaktív, az elmélyülést segítő feladatot a szövegrészek mellett;
- szabad felületeket, hogy írj vagy rajzolj;
- egyoldalas bevezetést minden könyv elején, ami bemutatja, miről szól az adott könyv, és hogyan kapcsolódik a Biblia nagy történetébe;
- 32 színes oldalt kulcsfontosságú információkkal a Bibliáról és a nehezebben érthető témákról
.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!