Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.500 Ft
Az akció időtartama:
2024. 02. 09. - 2100. 01. 01.
Menny.:db

Az 5 szeretetnyelv: Gyerekekre hangolva – SZERESD ÚGY, HOGY ÉREZZE! – Gary Chapman, Ross Campbell

Ár:
3.500 Ft
Az akció időtartama:
2024. 02. 09. - 2100. 01. 01.
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Harmat Kiadó
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

A népszerű szerzőpáros arra hívja fel a figyelmet, hogy a nevelésben minden a szülő és a gyermek közötti szeretetkapcsolaton múlik. Ahhoz, hogy gyermekünk az élet bármely területén meg tudja állni a helyét, elengedhetetlenül fontos, hogy betöltsük érzelmi szükségleteit. 
Minden gyermek - és felnőtt - alapvetően öt kommunikációs csatorna egyikén fejezi ki és fogadja be a szeretetet. Hiába halmozzuk el például gyermekünket ajándékokkal, ha ő arra vágyik, hogy leüljünk vele játszani. Csak akkor fogja igazán érezni a szeretetünket, ha felismerük és beszéljük a számára legérthetőbb szeretetnyelvet. A könyv üzenetének alkalmazásában szemléletes esetleírások és gyakorlati útmutatások segítik az olvasót.
Gary Chapman amerikai pszichológus nevét az általa alkotott "öt szeretetnyelv" fogalma tette világhírűvé. Könyvei, melyeknek fő témája a szeretet kommunikációja a kapcsolatokban, több millió példányban keltek el világszerte. Ross Campbell családterapeuta, pszichiáter, nevét a gyereknevelés és a szülő-gyerek kapcsolat témájában írott könyvei tették ismertté.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!