Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
6.990 Ft
6.291 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

A modern én felemelkedése és diadala - Carl R. Trueman

Ár:
6.990 Ft
6.291 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

A modern kultúra az identitás megszállottja. Az amerikai Legfelsőbb Bíróságnak az „Obergefell kontra Hodges”-ügyben hozott 2015-ös döntése óta a nemi identitás témaköre uralja mind a közbeszédet, mind a kulturális trendeket, azonban egyetlen történelmi jelenség sem áll csak úgy önmagában: Szent Ágostontól Marxig különböző nézetek és perspektívák járultak hozzá az én modern felfogásához.

Ebben a rendkívül időszerű könyvben Carl Trueman a szexuális forradalom kialakulását az emberi identitáskeresés tüneteként – nem pedig okaként – elemzi. Trueman áttekinti a múltat, megvilágítja a jelent, és útmutatást ad a jövőre nézve, ezáltal biztos támpontokat és jól használható iránytűt kínál korunk kultúrájának megértéséhez, az emberiség folyamatosan változó identitáskereséséhez.

Carl R. Trueman (PhD, Aberdeeni Egyetem) a pennsylvaniai Grove City College-ban a biblikus és vallástudományok professzora. Elismert egyháztörténész, és az Ethics and Public Policy Center munkatársa. Több mint egy tucat könyv (köztük a Strange New World; The Rise and Triumph of the Modern SelfHistories and Fallacies) szerzője vagy szerkesztője. Az Orthodox Presbyterian Church tagja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!