A Biblia próféciái: Az alapok

Válaszok a leggyakoribb kérdésekre

Amir Tsarfati, Barry Stagner

Ebben a bizonytalan korban a keresztényeknek minden eddiginél szükségesebb megérteniük a Biblia jövőre vonatkozó kijelentéseit. Amikor a szerzők, Amir Tsarfati és Barry Stagner a végidőkről tanítanak, a kérdés-felelet szekciót mindig rendkívüli érdeklődés övezi. Ez is mutatja, hogy az emberek mennyire vágynak többet tudni az utolsó időkről.

A Biblia próféciái: az alapok című könyvben Amir és Barry a hetven leggyakoribb kérdésre ad választ. Tömör és a Szentírásra összpontosító tanításaikkal a bibliai próféciák hét fundamentális témáját járják körül::

- Izrael
- Az ezeréves királyság
- Az egyház
- A nagy fehér trón előtti ítélet
- Az elragadtatás
- A menny
- A nyomorúság


Ha bölcsességgel és odafigyeléssel tanulmányozzuk ezt a témakört, akkor Isten Igéje mindent feltár előttünk, amit tudnunk kell a jövőben bekövetkező dolgokról. Ehhez Amir és Barry felhasználóbarát és tematikusan rendezett könyve jól átgondolt kérdések és feleletek formájában nyújt segítséget, megbízható referenciakönyvül szolgálva a bibliai próféciák imádkozó szívű értelmezéséhez.

Amir Tsarfati jeruzsálemi zsidó család szülöttje, sikerkönyvek szerzője, aki feleségével és négy gyermekükkel Észak-Izraelben él. Korábban az Izraeli Védelmi Erőknél szolgált őrnagyi rangban, jelenleg pedig az általa alapított nonprofit bibliatanító szervezet, a Behold Israel („Lásd, Izrael!”) elnöke, amely turnékon, konferenciákon és a közösségi média felületein szólítja meg az embereket, valamint egyedi, bibliai és prófétai nézőpontú hír- és információelemzéssel szolgál az Izraellel kapcsolatos események vonatkozásában.

Barry Stagner a kaliforniai Tustinban működő Calvary Chapel gyülekezet alapítója és vezető lelkipásztora, valamint a nemzetközi szinten közvetített The Line Up című heti műsor házigazdája és számos könyv szerzője. Feleségével, Terivel együtt konferenciákon és csoportos imanapokon tanít a házasság, a szolgálat és a próféciák témakörében. Két gyermekük és négy unokájuk van.

A könyv ára: 3950.- Kiadói ár: 3358.-

Kategória: tanítás
ISBN: 9786156017437
Oldalszám: 192
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2023. július 7.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar