Könyörtelen leszámolás a rohanással

John Mark Comer

John Mark Comer lelkész és író élete külső mércével mérve abszolút sikeresnek tűnt. Belülről azonban már korántsem volt ilyen szép minden. Egy megbízható mentorhoz fordult útmutatásért, és azt hallotta tőle: „Könyörtelenül számolj le a rohanással! A kapkodás a szellemi élet nagy ellensége.” Nem erre a válaszra számított, de erre volt – és erre van – szüksége.

Modern világunk mérgező légkörének sokszor csak a tüneteit kezeljük ahelyett, hogy rátapintanánk az okra. Egyre többen mutatnak rá, hogy nagyon sok rossznak a rohanás, a túlzott elfoglaltság a gyökere. Ez a könyv lenyűgöző érzelmi és szellemi érveket sorakoztat fel a rohanással szemben, a lassúbb, egyszerűbb életvitel mellett.

John Mark Comer az oregoni Portland központjában él feleségével és három gyermekével. A Bridgetown Church gyülekezet tanításért és látásért felelős lelkésze. Mostani gyülekezetének plántálását megelőzően egy kertvárosi megagyülekezet lelkésze volt. Még korábban zenekarban játszott. Mesterdiplomáját bibliai és teológiai tanulmányokból szerezte a Western Seminary teológián.

A könyv ára: 3290.- Kiadói ár: 2795.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-6017-24-6
Oldalszám: 304
Méret: 133x204
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2021. október 5.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar