A dicsőség dimenzióinak feltárása

Otthonosan mozoghatsz Isten jelenlétében

Joshua Mills

Ma a hívők sokasága sóvárog, hogy átélje a természetfelettit. Éhezik Isten dicsőségének a megtapasztalását, amiről eddig még csak a Bibliában olvastak.
Joshua Mills meggyőződése, hogy minden kereszténynek a „dicsőség birodal­maiban” kell élnie, mozognia és szolgálnia. Joshua most feltárja Isten dicsőségét, és ismerteti a királyság különböző birodalmait, szféráit és dimenzióit. Egy olyan szisztematikus hit-keretrendszert épít fel, amelyet követve az olvasó is könnyedén el tud kezdeni Isten dicsőségében járni.
Joshua az Isten dicsőségéről szerzett ismereteinket három területre osztotta fel: az első a Szent Szellemben mozgás területe, amely a hit, a kenet és Isten dicsősége különböző mozgató erőinek a megértéséről szól; a második a természetfeletti területen járás azáltal, hogy újra ráhangoljuk magunkat a Menny frekvenciájára, együttműködünk az angyalokkal, és hozzáférünk Isten dicsőségének a legmagasabb szintű erejéhez, hogy a csodák dimenziója elkezdjen megnyilvánulni; a harmadik a mennyei helyeken járás, szellemi utazással és prófétai élményekkel, az isteni bővölködés megmutatkozásával, valamint mennyei kijelentésekben élve. A könyv elejétől a végéig számos szokatlan és rendkívüli bizonyságról számol be Joshua, amelyek bemutatják, hogyan munkálkodik Isten dicsősége nem mindennapi jelek és csodák, mennyei átélések, angyali jelenések, valamint a csodák világának más megnyilvánulásai által. Dinamikus tanítása és erőteljes bizonyságai által nem csupán Isten dicsőségének a megértésében fog segítséget nyújtani, hanem elvezet oda, amikor már mindennap megtapasztaljuk Isten dicsőségét, sőt, benne járunk.

Joshua Mills az evangélium nemzetközileg elismert, felszentelt szolgálója, emellett zenész, keresett konferenciaszónok, valamint több mint húsz könyv és szellemi oktató kézikönyv szerzője. Joshua és a felesége, Janet, együtt alapították az International Glory Ministries (Nemzetközi Dicsőség Szolgálat) elnevezésű szervezetet, és hat kontinens több mint hetvenöt országában szolgáltak már. Két helyszínen található a szolgálatuk, a kaliforniai Palm Springsben, valamint Kanadában, az Ontario állambeli Londonban, ahol három gyermekükkel – Lincoln, Liberty és Legacy – élnek.

A könyv ára: 2950.- Kiadói ár: 2510.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-81045-7-9
Oldalszám: 220
Méret: 228 x 152 mm
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2019. február 26.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar