Szeress úgy, mint akit soha nem bántottak

Remény, gyógyulás és a nyitott szív ereje

Jentezen Franklin és Cherise Franklin

NEM TITOK, hogy a hozzánk legközelebb állók tudnak a legmélyebben megsebezni minket. Az árulástól meginogva falakat építünk a szívünk köré, hogy megvédjenek minket a szívfájdalomtól, de pont ezek a falak gátolnak meg abban, hogy meglássuk a reményt, elfogadjuk a gyógyulást, és érezzük a szeretetet. Azzal, hogy Jentezen Franklin, aki pásztor és sikerkönyvek szerzője, a saját személyes fájdalmának történetét osztja meg, megmutatja, hogyan találhatsz erőt, bátorságot és motivációt ahhoz, hogy szeress úgy, mint akit soha nem bántottak. Bibliai és mai történeteken keresztül mutat be különböző kapcsolati töréseket és szívfájdalmakat, és olyan kérdéseket válaszol meg, mint például: Miért kellene újra bíznom? És: Hogyan tudok tényleg megbocsátani? Ne hagyd, hogy mások tettei befolyásolják a szíved állapotát! Itt van minden, amire szükséged van, hogy lerombold a falakat, átküzdd magad a sebeiden, helyreállítsd a megtört kapcsolatokat, és felfedezd a nyitott szív hatalmát!
Jentezen Franklin a Free Chapel gyülekezet főpásztora. A Kingdom Connection nevű a televíziós műsorát az egész vilá- gon sugározzák adók. Jentezen számos New York Times bestseller szerzője, többek közt ő írta a Böjt és a Right People, Right Place, Right Plan című könyveket. Jentezen és felesége Cherise harminc éve házasok. Öt gyermekük és két unokájuk van.

A könyv ára: 3290.- Kiadói ár: 2795.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-81045-6-2
Oldalszám: 240
Méret: 228 x 152 mm
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2019. augusztus 21.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar