Újdonság!

Jézus csodái

Vizes kifestő

Parakletos

A vizes kifestő tényleg varázslatos színezőkönyv, ahogyan ígéri. A gyerekek egy vízzel újratölthető ecset-tollal festik át a könyv fehér-áttetsző felületét, amin a víz hatására előtűnnek és megelevenednek a színek. Részletről részletre kelnek életre a történet mozgalmas képei, amit a gyerekek a felfedezés örömével fogadnak. Száradás után a képek kifehérednek és eltűnnek, így a könyv sokszor újrafesthető.

A függőlegesen lapozható, vastagtáblás kifestő 5 oldalpár rövid történetein és figyelemfelhívó feladatain, valamint egy összefoglaló oldalon keresztül meséli el Jézus csodáit:

- Vízből lett bor
- A nagy halfogás
- Járni a vízen
- Jézus enni ad ötezer embernek
- Jézus él

A „színezés” már a firkálni tudó gyereknek is sikerélményt nyújt, így 3 éves kortól nyugodtan ajánlható a kifestő. Ám az olvasni tanuló vagy olvasni tudó gyerekek sem maradnak ki a jóból, csak náluk a felfedezés izgalma a szövegre is kiterjed. Leginkább 3-8 év között ajánljuk.

Vízzel újratölthető tollal szállítjuk!

A könyv ára: 2990.-

Kategória: gyerek
ISBN: 978-615-5772-01-6
Oldalszám: 14
Méret: 150 x 200 mm
Kivitel: keménytáblás, spirálos

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar