World War S - Spirituális világháború 3.

A fekete mágia szívében

Stephen Paul Thomas

Az évezredeken átívelő spirituális küzdelem eredményeképpen az előző rész végén a Vatikán örökre megváltozott: már nem világi hatalmi tényező, nem a titkait féltve őrző, iratait földalatti könyvtárban rejtegető, botlásait és a hatalmi visszaéléseit mentegető és takargató vallásos intézmény, hanem viszonyát Istennel megújító és helyreállító, igazi keresztény misszió. Az új pápa gyökeresen átalakítja a szervezetet, amire elődeinek nem volt meg a hite és bátorsága.

Az előző rész hősei, Paul, Lylian, John és Julie Afrikába indulnak a Josh által látott prófétikus álmot követve, hogy megkeressék az első afrikai születésű pápát, II. Pétert. Útjukat nem egyedül teszik meg: árnyként kísérik őket a Gadarai Démonlégió szövetségesei, a fekete mágia boszorkánymestereinek szellemiségei.
John és Julie a varázslók és mágusok feketepiacán találkozik egy fétiskereskedővel, aki ismeri az “Afrika Szentjeként” emlegetett pápát, és tud arról a faluról, ahol a világtól visszavonultan gondoskodik a rászorulókról.
Hajlandó elkalauzolni őket hozzá, bár Johnnak nem tetszik az ötlet. A dolgok nem alakulnak jól: táborukat sárlavina borítja el, és John csak reméli, hogy Julie-t nem sodorta magával.

Paul és Lylian útjai másfelé vezetnek: egy helyi informátor segítségével próbálják megtalálni a “szent embert”, de nekik sem jutott könnyű feladat – az angyali seregek segítsége nélkül ők is elvesznének.
Közben Európában és az Egyesült Államokban új vallás van kialakulóban: a Mester és szolgálólányai – Salome Sue Richardson és Sidney Grimm – kontinenseken átívelő méretűre duzzasztják a szervezetet Carl Millerbeck, a korrupt és hataloméhes politikus segítségével.
Mindenki betekinthet majd az eljövendőbe...

A könyv ára: 2990.-

Kategória: spirituális fantasy
ISBN: 978-615-80325-2-0
Oldalszám: 332
Méret: 140 x 200 mm
Kivitel: puhatáblás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar