Hitvallásunk

Kiadványok

Kiadói üzenet

Igehirdetések

Eseménynaptár

Kapcsolat

Linkek

Biblia

Biblia 365

Támogatás

Pályázataink


Könyvkereső

Kategória:


Kiadó:


Szerző:


Cím:


Arany alma ezüst tányéron - Rafal Waclawik

Rafal Waclawik

Arany alma ezüst tányéron

Színes Bibliai történetek - Ben Alex

Ben Alex

Színes Bibliai történetek

Y Design

Az Immanuel Alapítvány Kiadója

Kiadói üzenet

Kedves Látogatónk/Vásárlónk!

Örülünk, hogy meglátogattad honlapunkat! Mi alapvetően háromféle látogatónak örülünk. 1. Annak, aki először jár itt, mert végre ránk talált! 2. Aki másodszor jár itt, mert az visszajött :)! 3. Annak, aki rendszeresen látogatja az oldalt, mert ő úgy találta, hogy van miért! Bármelyik csoportba is tartozol, SOK SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK! Akkor is, ha Gyülekezetünk, vagy az alapítvány munkája felől érdeklődsz, és akkor is, ha a kiadványaink érdekelnek...

Most elsősorban vásárlóinkkal, leendő vásárlóinkkal szeretnénk néhány gondolatot megosztani.
Szeretnénk, ha tudnátok, hogy számunkra a legnagyobb öröm az, ha valaki BIBLIÁT rendel tőlünk - mert azok is kaphatók, akár a legszebb, aranyozott szegélyű bőrkötésűeket is beleértve -, mert hisszük és tudjuk, hogy "Az Istennek teljes beszéde igen tiszta..." (Példabeszédek 30:5a)! A héber szöveg egész pontosan azt jelenti: salaktalan! Mint a földből való kohóban tökéletesen megtisztított ezüst (Zsoltárok 12:7) És ez egyedül a Teljes Írásban, a Bibliában foglalt kijelentésről mondható el!
Minden más forrás, írás, tanítás, tartalmaz valamennyi salakot. (Persze nem mindegy, hogy mennyit!!!) Akár a mi kiadónk kiadványairól, akár másokéról legyen szó!
Ezt mi alázattal elismerjük, és egyetlen kiadványunkra sem tekintünk úgy, mint a Biblia 67. könyvére!!!

Mi az Immanuelben azt hisszük, és ezt osztjuk meg másokkal is, hogy a tej, a kenyér, a kemény eledel, az az Isten Igéje. Egy jó kiadós étkezés után azonban az emésztést segíti/segítheti egy jó desszert... Mi az általunk, és bármely kiadó által kiadott könyveket ebbe a kategóriába soroljuk. Ha valaki tudja a mértéket a desszertnél is, akkor a tej, a kenyér és a kemény eledel, azaz Istennek az Igéje mennyei erőforrássá lesz számára...! Hisz Ő, Aki feljebb ment minden egeknél, Ő adott némelyeket apostolokul, prófétákul, evangélistákul, pásztorokul és tanítókul... a szentek tökéletesbítése céljából (Efézusi levél 4:10-12).
Szeretnénk megfogadni, és titeket is arra buzdítani, amit a hitben őseink már régen megértettek: Vigyázz, ne olvass többet a Bibliáról, mint a Bibliából! De bátran hasznosítsd, ami az Ige mai, vagy korábbi hiteles tanítóitól származhat, hogy értsed is amit olvasol - a Bibliából!

Kiadói tevékenységünk célja, hogy Isten Igéjének, és Istennek az ismeretében segítsenek (fel)növekedni!

Úgy látjuk, hogy a magyar kereszténység a vallásos és kommunista elnyomás évtizedei és évszázadai után még mindig nagy hiányt szenved erőteljes, bibliai alapokon nyugvó tanításokban, irodalomban. Célunk, hogy olyan evangéliumi/teljes evangéliumi forrásokhoz juttassuk hozzá látogatóinkat, amelyek révén az Evangélium ereje, amit Pállal együtt mi sem szégyenlünk (Római levél 1:16,17), egyre teljesebb hatalmával nyilvánulhat meg egyre több  - már keresztény, és leendő keresztény - magyar ember életében.


Sok szeretettel és bátorítással:
Géczi Károly - a kiadó vezetője


"... megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket...!"